Lær at mestre din angst


Hvad er angst?

Cirka hver femte af alle mennesker i Danmark får på et tidspunkt angst. For de fleste er det meget invaliderende.

Der findes flere typer af angst. Du vil kunne få hjælp på kurset, hvis du lider af:

   • Agorafobi: Angst for at forlade det trygge, fx at tage “for langt væk” fra sit hjem eller andet sted der er trygt.
   • Socialfobi: Angst for at føle sig observeret, kritiseret eller negativt vurderet. Fx hvis man spiser sammen med andre eller fx sige noget når man i selskaber, eller går ud med en ny kæreste.
   • Panikangst: Anfald af angst, som er så uudholdelige at man forsøger at undgå situationer, hvor man tidligere har haft panikanfald.
   • Generaliseret angst: Konstant angst hvor man er nervøs, får hjertebanken, bliver svimmel, sveder, ryster og spænder i musklerne.
   • Blandet angst – depressionstilstand: Blanding af angst og depression i så høj en grad, at der er tale om en sygdom, men ikke så udtalt at man har en angsttilstand eller en depression.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer der lider af angst i en grad så det i væsentlig grad begrænser den enkeltes livskvalitet, handlekraft, arbejdsevne eller på anden måde isolerer pågældende fra at deltage i almindelige sociale sammenhænge.

Indhold

Holdforløb 2 x 2 timer ugentligt i 8 uger. Der vil være tale om et lille hold på max. 6 personer, der alle lider af angst. På kurset er der fokus på tryghed.

Du vil modtage teoretisk undervisning ud fra kognitiv metode, hvor du lærer en masse om hvad angst er, så du bedre forstår din angst. Du får en række konkrete redskaber til at arbejde med din angst gennem forløbet og efterfølgende.

Formål

Målet med forløbet er, at du løbende oplever betydelig bedring af din angstlidelse og at du efterfølgende, på egen hånd, vil kunne fastholde og opnå yderligere evne til at håndtere din angst.

Praktiske informationer

kurset afholdes i DambyHahns kursuslokaler i Kongensgade 66-68, 2. Sal, 5000 Odense C
Der forefindes elevator i bygningen.

Kursusstart og -pris

Ring og hør nærmere på tlf. 62 20 74 90, eller skriv til klinik@dambyhahn.dk

Næste kursusstart bliver i starten af 2018. Ring eller skriv for yderligere.

Pris: kr. 6.995,-Indsats med resultater


Dambyhahns faste team har specialiseret sig inden for udvikling af forløb for kontanthjælpsmodtagere og sygedagpengemodtagere samt borgere visiteret til tilkendt fleksjob og som er sygemeldte eller ledige.

Vi har såvel kortere som længerevarende forløb  kendetegnet ved, at vi arbejder tematiseret  med psykologiske og socialfaglige temaer på hold og kombinerer dette med individuelle støttende samtaler, mental og fysisk træning..