Lær at mestre – Stress og overbelastning

Der er håb og hjælp at få

Kronisk sygdom, kroniske smerter, stress eller overbelastning. Angst, depression, misbrug eller alvorligere lidelse, der er håb og hjælp at få

Kurserne er for alle over 18 år, der oplever udfordringer i hverdagen eller i relation til et arbejdsliv.

Hvert kursus består af 6-8 moduler. Hvert modul varer 2 ½ time og afholdes én gang om ugen på en fast ugedag. Der er plads 6-10 deltagere på hvert kursus og pårørende er velkomne til at deltage.


Fokus

Kurserne veksler mellem oplæg fra underviserne, gruppediskussioner, øvelser og individuelt arbejde. Der er fokus på at leve med det, der ikke kan ændres og give redskaber til at magte de daglige udfordringer, så du oplever øget kontrol og livskvalitet i hverdagen.

Relevans

Kurserne er ofte oplagte som led i et ressourceforløb.

Praktisk information og tilmelding

Opstart: Når der er mindst 6 tilmeldte.

Pris: Alle “Lær at mestre kurser” koster kr. 495,- pr uge.

Kontakt os på telefon 62 20 74 90, eller udfyld nedenstående med navn og telefon, så ringer vi dig op snarest muligt.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Indsats med resultater


Dambyhahns faste team har specialiseret sig inden for udvikling af forløb for kontanthjælpsmodtagere og sygedagpengemodtagere samt borgere visiteret til tilkendt fleksjob og som er sygemeldte eller ledige.

Vi har såvel kortere som længerevarende forløb  kendetegnet ved, at vi arbejder tematiseret  med psykologiske og socialfaglige temaer på hold og kombinerer dette med individuelle støttende samtaler, mental og fysisk træning.